Leave Your Message

Forskellen mellem flad svejseflange i rustfri stålhals og svejseflange i rustfri stålhals

17-01-2024 10:22:01
Rustfrit stål-halset stumpsvejseflange: Det er en type rørfitting, som refererer til overgangsflangen på det halsede runde rør og stødsvejseforbindelsen med røret. Rustfrit stål-halset stumpsvejseflange er ikke let at deformere, har god tætningsevne og er meget udbredt. Den har tilsvarende krav til stivhed og elasticitet og rimelig stødsvejsningsudtyndingsovergang. Der er stor afstand mellem svejsefugen og fugefladen, og svejseoverfladen deformeres ikke af svejsetemperaturen. Indvirkning.

Flad svejseflange med hals i rustfrit stål: betyder, at røret og flangen er flad stødsamling og fastgjort med bolte.

fengmiantutmj

De væsentligste forskelle mellem flad svejseflange i rustfrit stål og svejseflange i rustfrit stål omfatter svejseform, materiale, trykmodstand, forbindelsesmetode osv.

1. Forskellige typer svejsninger: svejsningen mellem den rustfri stålhalsede stumpsvejseflange og det rustfri stålrør er en periferisk søm, mens svejsesømmen mellem den halsede flade svejseflange og det rustfri stålrør er to hjørner. Svejsninger af flade svejseflanger med hals i rustfrit stål understøtter ikke røntgeninspektion, men svejsninger af flade svejseflanger med hals i rustfrit stål gør det.

2. Forskellige materialer: Materialet i den rustfrie stål-halsstødsvejseflange er forarbejdet af tykke almindelige rustfri stålplader efter behov, mens det rustfrie stål-halsstødsvejsemateriale hovedsageligt er smedet af rustfrit stål.

3. Forskellige tryk: Det nominelle tryk for flad svejseflange af rustfrit stål med hals er 0,6-4,0 MPa, og det nominelle tryk for stumpsvejseflange af rustfrit stål med hals er 1-25 MPa.

4. Forskellige tilslutningsmetoder: Fladsvejseflanger af rustfrit stål med halse forbindes normalt i flangevinklen, mens stumpsvejseflanger af rustfrit stål med halse er stødforbindelsen mellem flangen og røret. Rustfri stålhalsede flade svejseflanger kan kun forbindes til rør og kan ikke forbindes direkte med stumpsvejsefittings. Rustfrit stål-halsede stumpsvejseflanger kan generelt forbindes direkte til alle stumpsvejsede fittings, inklusive rør.